Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 155 g d'eau
- 1 ½ c. à thé de levure sèche active
- 2 c. à thé de sucre
- 30 g d'huile d'olive vierge extra, prévoir une quantité supplémentaire pour huiler
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- 30 g de yogourt nature non sucré
- ¾ c. à thé de sel
- 315 g de farine tout usage, prévoir une quantité supplémentaire pour saupoudrer
Garniture
- 200 g de pousses d'épinards frais, sans la tige
- 85 g d'oignons, en morceaux
- 45 g d'huile neutre, p. ex. de l’huile végétale, de colza ou de carthame
- 170 g de feta, en morceaux
- ½ c. à thé de piments séchés en flocons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 873 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macarons français à la confiture de bleuets (Métrique)
1 godz. 30 min
Paella mixte (Hestan Cue™)
40 min
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8h 30min
Pizza à la mozzarella de noix de cajou (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Sauté de légumes aux oeufs et riz (Hestan Cue™)
40 min
Naans avec houmous (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Pancakes au kimchi (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Pain complet sans gluten
4h
Côtes levées aigres-douces (TM5/6 Metric)
30 min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Pain au levain aux olives
Žádné hodnocení
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h