Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de gruyère, coupé en morceaux (volitelně)
La pâte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 200 g de lardons
- 4 œufs
- 50 g de lait
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
-
Basiques - Plats traditionnels 12 recept, Francie
-
Best-of Octobre 9 recept, Francie
-
Choix des portions - Best of 100 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
Alternativní recepty
Quiche sans pâte
45 min
Tomates farcies
50 min
Quiche auvergnate
1 godz. 20 min
Tarte au poireau et lardons
2u. 5min
Cake tendre mozza jambon
1 godz. 20 min
Quiche lorraine façon gâteau magique
1 godz. 20 min
Gratin de pâtes
25 min
Quiche au poireau
55 min
Tarte au thon et à la tomate
30 min
Hachis parmentier
50 min
Gratin de crozets au jambon
1h
Feuilletés aux saucisses de Francfort et ketchup
1h