Zařízení & příslušenství
sous-vide慢煮美式炒蛋
Příprava 5min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
无盐黄油 切块30 克
-
稀奶油(含脂量30-40%)30 克
-
牛奶30 克
-
鸡蛋(约53-63克) 冷藏打散的(见要诀)6 颗
-
盐2 小撮
-
水1850 克
-
柠檬汁30 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
新鲜细香葱 切末2 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
681.4 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tuk
40.6 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
20.9 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慢煮美味
30 recepty/-ů
Čína
Čína