Kompatibilní verze
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g Wasser
- 2 TL Salz
- 400 - 450 g Hähnchenschenkel, mit Haut, im Gelenk zerteilt
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 50 g Mehl
- 1 Ei
- 100 g Walnusshälften
- ½ TL Pfeffer
- 60 g Suppennudeln, z.B. Arpa Şehriye, Muschelnudeln o.ä.
- 30 g Essig
- 1 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15 phút
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1h
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14hod.
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25 min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min