Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g weiße Bohnen, klein, getrocknet
- 1200 g Wasser
- 1 Fleischtomate (200-250 g), geviertelt
- 2 Zwiebeln, halbiert
-
30
g Biber Salçası
nebo 30 g Domates Salçası - 15 g Öl
-
300
g Lammfleisch, in mundgerechten Stücken, sehnenfrei,
nebo 300 g Rindfleisch, in mundgerechten Stücken, sehnenfrei - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Zucker
- 1 Spitzpaprika, rot oder grün, in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1128 kJ / 269 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 10.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 Std. 30 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h