Zařízení & příslušenství
Pavlova
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
8 porzioni
Suroviny
Base
-
220 g di zucchero
-
110 g di albumi (3 albumi circa)
-
1 cucchiaino di aceto
Decorazione
-
200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
200 g di frutta mista fresca
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
2.2 g
Kalorie
866 kJ /
207 kcal
Tuk
8.8 g
Sacharidy
31.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Buon compleanno
10 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Vichyssoise
6hod.
Lemon Curd
1hod.
Aspic di pesche e mirtilli
7hod.
Éclair all'arancia
7hod.
Gazpacho fragole e pomodoro
2hod. 10min.
Burro all'arancia
3hod. 30min.
Burro mediterraneo
5hod. 20min.
Chutney di mango
1hod.
Éclair come un Paris-Brest
5hod.
Piccole pavlove con mousse al caramello
3hod.
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6hod.
Mini pavlove
2hod. 30min.