Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al pistacchio
- 50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 50 g di zucchero
- 15 g di olio di semi di girasole
- 200 g di mascarpone
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di colorante alimentare verde in polvere
- 1 cucchiaino di aroma di pistacchio
- 200 g di lamponi freschi, lavati
Glassa di zucchero
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1535 kJ / 365 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Tuk
- 20.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Salsa olandese
30 Min
Crêpes
1 Std. 20 Min
Mini flan parisienne
9 Std.
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 Min
Piccole lemon meringue pie
2h 35 min.
Bevanda di cocco
20 min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Condimento allo yogurt
10 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Cioccolata calda alla vaniglia
15 Min