Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al pistacchio
- 50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 50 g di zucchero
- 15 g di olio di semi di girasole
- 200 g di mascarpone
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di colorante alimentare verde in polvere
- 1 cucchiaino di aroma di pistacchio
- 200 g di lamponi freschi, lavati
Glassa di zucchero
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 2 punte di coltello di colorante alimentare rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1535 kJ / 365 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Tuk
- 20.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al tiramisù
4h
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2j
Crema di funghi
20min
Bignè con frutti canditi
6h 30min
Baked Beans
14 godz. 5 min
Budino ai 3 colori
8 Std.
Tortini al caramello
1h
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Condimento allo yogurt arancia e semi di papavero
10min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1h
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3j 30 menit
Cioccolata calda al cardamomo
15min