Kompatibilní verze
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g di succo d'uva
nebo 300 g di succo di frutta ciliegie - 60 g di amido di tapioca (vedere consiglio)
-
1000
g di frutti rossi misti freschi
nebo 1000 g di frutti rossi misti freschi, congelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 0 g
Alternativní recepty
Torta multistrato al cioccolato, lampone e pistacchi (vegan)
12h
Polpettine di funghi Shiitake con condimento di miso e tahini
1 Std. 20 Min
Bevanda di noci brasiliane
8 Std. 10 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10 min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55 min
Gelato allo yogurt di soia (vegan)
10u. 20min
Purè di pastinaca e zucca
50 min
Praline al cacao e amaranto (vegan)
1 Std. 20 Min
Frullato tiepido di barbabietola
20min
Formaggio vegano tritato
10 Min
Insalata russa vegana
45 min