Kompatibilní verze
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g di succo d'uva
nebo 300 g di succo di frutta ciliegie - 60 g di amido di tapioca (vedere consiglio)
-
1000
g di frutti rossi misti freschi
nebo 1000 g di frutti rossi misti freschi, congelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 0 g
Alternativní recepty
Purè di fagioli alla paprika
25min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1h 30min
Borscht
25min
Zuppa di noodle tailandese
35min
Bircher müesli
8h 10min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Budino di mais (senza glutine)
15min
Torta d'avena e frutta secca al vapore
1h 20min
Burro Montpellier
Ninguna valoración
Smoothie papaya, menta e peperoncino
10min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Panini al formaggio brasiliani (senza glutine)
1h 10min