Kompatibilní verze
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g di succo d'uva
nebo 300 g di succo di frutta ciliegie - 60 g di amido di tapioca (vedere consiglio)
-
1000
g di frutti rossi misti freschi
nebo 1000 g di frutti rossi misti freschi, congelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 0 g
Alternativní recepty
Smoothie alle bacche di acai
10min
Smoothie al mango
10min
Torta banane, bacche di goji e mandorle
35min
Torta raw alle barbabietole e cioccolato (senza lattosio)
2h 20min
Zuppa di pollo messicana_Not all utensils are globally active
40 min
Polpette di soia
55min
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Bevanda a base di mandorla e matcha
10min
Knödel
50min
Crêpes tropicali
40 min
Zuppa di miso con soba
55min