Zařízení & příslušenství
Punčové řezy
Příprava 40min.
Celkový 13hod.
12 porcí
Suroviny
Korpus
-
6 vajec
-
150 gramů cukru krupice
-
2 balíčky vanilkového cukru
-
200 gramů polohrubé mouky
-
2 čajové lžičky citrónové kůry strouhané
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
Punčový nálev
-
160 gramů cukru krupice
-
150 gramů vody
-
1 čajová lžička punčového aroma1 čajová lžička rumového aroma
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
1 čajová lžička červeného potravinářského barviva
Sestavení
-
200 gramů jahodového džemu
Poleva
-
2 polévkové lžíce vody
-
150 gramů moučkového cukru
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky bramborového škrobu
-
20 gramů jahodového džemu
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
56.6 mg
Protein
4.8 g
Kalorie
1277.8 kJ /
305.4 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
66.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sváteční dezerty
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Marlenka z Thermomixu
25hod. 15min.
Medovník
25hod. 30min.
Větrníky
1hod.
Máslovo-pudingový krém
20min.
Čokoládová roláda
6hod. 30min.
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3hod.
Kremrole
2hod. 5min.
Žloutkové věnečky
1hod. 30min.
Štědrák
1hod. 40min.
Moravské koláče
3hod.
Svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
1hod. 30min.
Koblihy
1hod. 30min.