Punčové řezy

Punčové řezy

3.4 37 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 13hod.
12 porcí

Suroviny

Korpus
  • 6 vajec
  • 150 gramů cukru krupice
  • 2 balíčky vanilkového cukru
  • 200 gramů polohrubé mouky
  • 2 čajové lžičky citrónové kůry strouhané
  • ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
Punčový nálev
  • 160 gramů cukru krupice
  • 150 gramů vody
  • 1 čajová lžička rumového aroma
    1 čajová lžička punčového aroma
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • 1 čajová lžička červeného potravinářského barviva
Sestavení
  • 200 gramů jahodového džemu
Poleva
  • 2 polévkové lžíce vody
  • 150 gramů moučkového cukru
  • 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
  • ½ čajové lžičky bramborového škrobu
  • 20 gramů jahodového džemu

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 56.6 mg
Protein 4.8 g
Kalorie 1277.8 kJ / 305.4 kcal
Tuk 2.7 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 66.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...