Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korpus
- 6 vajec
- 150 gramů cukru krupice
- 2 balíčky vanilkového cukru
- 200 gramů polohrubé mouky
- 2 čajové lžičky citrónové kůry, strouhané
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
Punčový nálev
- 160 gramů cukru krupice
- 150 gramů vody
-
1
čajová lžička rumového aroma
nebo 1 čajová lžička punčového aroma - 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 1 čajová lžička červeného potravinářského barviva
Sestavení
- 200 gramů jahodového džemu
Poleva
- 2 polévkové lžíce vody
- 150 gramů moučkového cukru
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky bramborového škrobu
- 20 gramů jahodového džemu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1277.8 kJ / 305.4 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 56.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žloutkové věnečky
1 godz. 30 min
Langoše
1 godz. 20 min
Bramborové knedlíky
1 godz. 50 min
Houskové knedlíky
50 min
Vdolečky s povidly
1 godz. 30 min
Máslovo-pudingový krém
20 min
Ovocné knedlíky na páře
1 godz. 40 min
Čokoládová roláda
6 Std. 30 Min
Koblihy
1 godz. 30 min
Větrníky
1 godz.
Povidlové buchty
2 godz. 10 min
Kremrole
2h 5min