Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 190 g di farina integrale
- 45 g di fecola di patate
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 70 g di stevia
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 100 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 300 g di latte scremato
- ½ - 1 fiala di aroma all'arancio, a piacere
- 200 g di robiola
- 200 g di crema gianduia
- 200 g di fragole, pulite e a fettine
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati, in granella
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1313.2 kJ / 313.8 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 227 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foresta nera (senza glutine e lattosio)
2j 30 menit
Plumcake al pistacchio con crema al lime
1h 10 min
Sfoglia alla crema gianduia e nocciole tostate
45 Min
Crostata senza cottura di frutta fresca (senza glutine)
4j 30 menit
Victoria sponge fragole e limone
4j 30 menit
Cream tart al cioccolato
8h
Crostata con crema e amaretti al caffè
2j
Biscotti alle nocciole e crema gianduia (senza uova)
1j 30 menit
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4j 30 menit
Crostata con crema ai frutti di bosco
4 Std.
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1j 30 menit
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1j