Crostata morbida gianduia e fragole

Crostata morbida gianduia e fragole

3.4 11 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
12 fette

Suroviny

  • di farina integrale
    190 g
  • di fecola di patate
    45 g
  • di cacao amaro in polvere
    25 g
  • di stevia
    70 g
  • di lievito in polvere per dolci
    8 g
  • di olio di semi di girasole + q.b.
    100 g
  • di latte scremato
    300 g
  • fiala di aroma all'arancio a piacere
    ½ - 1
  • di robiola
    200 g
  • di crema gianduia
    200 g
  • di fragole pulite e a fettine
    200 g
  • pistacchi al naturale, sgusciati e spellati in granella

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 313.8 kcal / 1313.2 kJ
Protein 8.2 g
Tuk 20 g
Sacharidy 27 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 4 g
Sodík 227 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...