
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 190 g di farina integrale
- 45 g di fecola di patate
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 70 g di stevia
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 100 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 300 g di latte scremato
- ½ - 1 fiala di aroma all'arancio a piacere
- 200 g di robiola
- 200 g di crema gianduia
- 200 g di fragole pulite e a fettine
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati in granella
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 313.8 kcal / 1313.2 kJ
- Protein
- 8.2 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 227 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini mandorle e more
55min
Torta soffice alle fragole
2h
Crostata crema e amarene
1h 30min
Torta all'uva rossa
1h 40min
Torta rustica alle mandorle e agrumi
45min
Ciambella soffice con yogurt e farina di carrube
45min
Ciambella ACE
1h 30min
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Torta soffice all'arancia
1h 30min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h