Crostata morbida gianduia e fragole
TM6 TM5

Crostata morbida gianduia e fragole

3.4 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 190 g di farina integrale
  • 45 g di fecola di patate
  • 25 g di cacao amaro in polvere
  • 70 g di stevia
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • 100 g di olio di semi di girasole + q.b.
  • 300 g di latte scremato
  • ½ - 1 fiala di aroma all'arancio, a piacere
  • 200 g di robiola
  • 200 g di crema gianduia
  • 200 g di fragole, pulite e a fettine
  • pistacchi al naturale, sgusciati e spellati, in granella

Nutriční hodnoty
na 1 fetta
Kalorie
1313.2 kJ / 313.8 kcal
Protein
8.2 g
Sacharidy
27 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
4 g
Vláknina
2.4 g
Sodík
227 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty