Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 190 g di farina integrale
- 45 g di fecola di patate
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 70 g di stevia
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 100 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 300 g di latte scremato
- ½ - 1 fiala di aroma all'arancio, a piacere
- 200 g di robiola
- 200 g di crema gianduia
- 200 g di fragole, pulite e a fettine
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati, in granella
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1313.2 kJ / 313.8 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 227 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta soffice alle fragole
2 Std.
Torta agli agrumi
45min
Appeltaart
1h 30min
Crostata alle albicocche
2 Std.
Barrette frozen pistacchio, pesche e lamponi
5 Std. 10 Min
Crostata di frutta arcobaleno
1h 40min
Menù: Polpettone ripieno di spinaci, patate e crostata ai frutti di bosco (Bimby Friend)
1h 20 phút
Torta alle albicocche con crumble
1ωρ. 50 λεπτ.
Torta rustica alle mandorle e agrumi
45min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Rotolo al caffe e nocciola
2 Std. 30 Min
Torta soffice al cioccolato e arachidi
1h 30min