Crostata morbida gianduia e fragole

Crostata morbida gianduia e fragole

3.3 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 fette

Suroviny

  • 190 g di farina integrale
  • 45 g di fecola di patate
  • 70 g di stevia
  • 300 g di latte scremato
  • 25 g di cacao amaro in polvere
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • 100 g di olio di semi di girasole
  • ½ - 1 fiala di aroma all'arancio a piacere
  • 200 g di robiola
  • 200 g di crema gianduia
  • 200 g di fragole pulite e a fettine
  • pistacchi al naturale, sgusciati e spellati in granella

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 227 mg
Protein 8.2 g
Kalorie 1313.2 kJ / 313.8 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...