
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g di farina di semola di grano duro
- 1400 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 30 g di succo di limone
Focaccia
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 5 g di malto di orzo
- 485 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- sale grosso a piacere
- 2 rametti di rosmarino fresco glil aghi lavato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 265.3 kcal / 1110 kJ
- Protein
- 7.4 g
- Tuk
- 7.4 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 484.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15hod. 30min
Pane alla birra (TM6)
4hod.
Filoncini di semola
4hod.
Focaccia al carbone vegetale
4hod. 30min
Pizza romana bianca
6hod. 30min
Pane contadino ai cereali
7hod.
Pane senza lievito
19hod.
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3hod. 35min
Treccia di pane alle olive
5hod. 30min
Panini alle noci e curcuma
4hod. 40min
Pane bianco
3hod.
Pizza margherita (per 1 persona)
1hod. 30min