Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Světlý korpus
- 4 vejce
- 100 gramů cukru
- ½ čajové lžičky vanilkového extraktu
- 120 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
Tmavý korpus
- 4 vejce
- 100 gramů cukru
- 100 gramů hladké mouky
- 20 gramů kakaa
- 1 špetka soli
Tvarohový krém
- 700 gramů tvarohu
- 1 balíček mascarpone
- 400 gramů zakysané smetany
- 30 gramů rumu
- 3 balíčky vanilkového cukru
- 400 gramů ovoce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jahodové řezy
1h 10 min
Kinder mléčný řez
1h 20min
Tvarohové řezy s čokoládou
2h 40min
Broskvový dort
12 Std. 35 Min
Čokoládový koláč v páře
1 Std. 30 Min
Pekanový dort
1 Std. 30 Min
Ananasový dezert ve skleničce
1h 5 min
Mandarinkové řezy
3 Std. 10 Min
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
1h 10 min
Koláč s pudingem a meruňkami
1h 15min
Zázrak z jednoho vejce
2 Std. 30 Min
Mramorové piškotové řezy s broskvovým krémem
4 godz. 30 min