
Zařízení & příslušenství
Treska s citrusovým máslem
Příprava 25min
Celkový 50min
4 porce
Suroviny
-
pomeranč nejlépe bio, kůra a šťáva1
-
citrón nejlépe bio, kůra a šťáva1
-
vody700 gramů
-
brambor na kousky400 gramů
-
cukety na plátky (5 mm)400 gramů
-
tresky (120-200 gramů každá)4
-
soli dle chuti½ čajové lžičky
-
pepře černého, mletého dle chuti½ čajové lžičky
-
másla plus navíc na vymazání80 gramů
-
celého anýzu1 čajová lžička
-
petržele, čerstvé pouze listy, nasekané3 snítky
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
405 kcal /
1694 kJ
Protein
33 g
Tuk
19 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Základní kuchařka
189 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Losos s bramborovou kaší
55min
Barevné perníčky s marcipánem
20min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1hod.
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1hod.
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min