Zařízení & příslušenství
Treska s citrusovým máslem
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
1 pomeranč nejlépe bio, kůra a šťáva
-
1 citrón nejlépe bio, kůra a šťáva
-
700 gramů vody
-
400 gramů brambor na kousky
-
400 gramů cukety na plátky (5 mm)
-
4 tresky (120-200 gramů každá)
-
½ čajové lžičky soli dle chuti
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého dle chuti
-
80 gramů másla plus navíc na vymazání
-
1 čajová lžička celého anýzu
-
3 snítky petržele, čerstvé pouze listy, nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Základní kuchařka
189 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Losos s pórkem a bylinkami
35min.
Jemná treska s mascarpone
35min.
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Špenátové gnocchi alla Romana
1hod. 25min.
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min.
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.