Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 citrón, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm)
- 80 gramů másla
- 4 tresky (120-200 gramů každá)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 3 snítky petržele, čerstvé, pouze listy, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ryba po řecku
35 Min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Losos na rajčatovém kuskusu
45min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1h
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 godz. 20 min
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min