Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 citrón, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm)
- 80 gramů másla
- 4 tresky (120-200 gramů každá)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 3 snítky petržele, čerstvé, pouze listy, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 Min
Losos s pórkem a bylinkami
35 dk
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1h 10 min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1 Std.
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35 dk
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 Min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 Min
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35 dk
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1 Std.