Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 citrón, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm)
- 80 gramů másla
- 4 tresky (120-200 gramů každá)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 3 snítky petržele, čerstvé, pouze listy, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Placky z bílého chleba s malinovou omáčkou (bez cukru)
1h 10min
Omeleta s parmazánem
45min
Vanilkovo-avokádová zmrzlina
12h
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35min
Hovězí steaky v papilotě
40min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min