Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 spicchi di aglio
- 500 g di acqua
- 80 - 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 22.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté di fegatini
30 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min
Lampredotto
1h 20min
Burro al tonno
1h 20min
Burro mediterraneo
5hod. 20min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 godz. 30 min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Agliata verde
15 Min
Salsa rubra
30 min
Pesto di prezzemolo
10 min