Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 spicchi di aglio
- 500 g di acqua
- 80 - 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 22.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burro
40min
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Salsa satay
20min
Maionese
10 min
Salsa olandese
30min
Burro alle acciughe
4h 20min
Burro ai funghi porcini
4 godz.
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min