Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di prosciutto iberico a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 - 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6524 kJ / 1561 kcal
- Protein
- 97.5 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 128.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannolo siciliano scomposto
30min
Bagna cauda
35min
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2h 30min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 Std. 20 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9h
Rotolini di crêpes di grano saraceno al salmone
45min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8h 20min