Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di prosciutto iberico a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 - 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6524 kJ / 1561 kcal
- Protein
- 97.5 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 128.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Risotto alla melagrana e coppa
35 Min
Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)
1h 30min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Biscottini sandwich salati
1h 30min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20 min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 Std.
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Patatas bravas in tempura
1h 20 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min