Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di prosciutto iberico a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 - 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6524 kJ / 1561 kcal
- Protein
- 97.5 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 128.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Bignè al salmone
1h 50 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 Std. 30 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Fagottini di polpo
1 Std. 40 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min