Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g wody
- 70 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy keksowej
- 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 1 ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 kromkę
- Kalorie
- 482.2 kJ / 115.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 89 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chleb pszenny tostowy
3 Std.
Chleb jogurtowy
3 Std.
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 godz. 35 min
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2 godz. 45 min
Bułki śniadaniowe
1 Std. 40 Min
Chleb pszenny z siemieniem lnianym
2h 30min
Chleb pszenno-żytni na drożdżach
2h 10min
Bułki wrocławskie
2h
Podłużne bułki pszenne
3 Std. 30 Min
Chleb pszenny
1h 30min
Tradycyjne bagietki
2h 30min
Francuska bagietka
3 Std. 50 Min