Masa marcepanowa

Masa marcepanowa

5.0 724 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
450 g

Suroviny

  • 200 g cukru
  • 200 g migdałów, w płatkach lub w słupkach
    200 g migdałów, blanszowanych
  • 50 g likieru migdałowego, np. amaretto
  • 1 łyżeczka aromatu migdałowego naturalnego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 2.1 mg
Protein 9.4 g
Kalorie 1881.2 kJ / 449.6 kcal
Tuk 22.2 g
Vláknina 5.6 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 56.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...