Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g cukru
-
200
g migdałów, w płatkach lub w słupkach
nebo 200 g migdałów, blanszowanych - 50 g likieru migdałowego, np. amaretto
- 1 łyżeczka aromatu migdałowego, naturalnego
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1881.2 kJ / 449.6 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 56.2 g
- Tuk
- 22.2 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 2.1 mg
Alternativní recepty
Masa makowa
30min
Przyprawa do piernika
5 min
Marcepanowe batoniki
2óra 40p
Rolada piernikowa z kremem i marcepanem
4 Std. 40 Min
Kartofelki marcepanowe
1 Std. 15 Min
Masa makowa z białego maku
30min
Stollen
6óra
Mazurek chałwowy
7 Std. 30 Min
Likier marcepanowy
15 min
Piernik staropolski cz. I
672 godz. 30 min
Piernik staropolski cz. II
98 godz.
Rogale à la marcińskie
10h