Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pasas sin semillas
- 1 cucharada de kirsch (licor de cereza)
- 50 g de azúcar
Esponja
- 50 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 90 g de harina de fuerza
Masa Kugelhopf
- 100 g de leche
- 3 huevos
- 100 g de azúcar
- 400 g de harina de fuerza
- 5 g de sal
- 170 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 75 g de almendras laminadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1734 kJ / 415 kcal
- Protein
- 8.26 g
- Sacharidy
- 55.29 g
- Tuk
- 17.85 g
- Vláknina
- 3.07 g
Alternativní recepty
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4 Std. 20 Min
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Panettone con chocolate y naranja
3h 20 min
Tarta de cerezas y albaricoques
1 godz.
Galette des Rois
1 godz.
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 godz.
Galette des Rois de manzana y dulce de leche
2 godz. 30 min
Kringle Estonia
1h 40min
Bundt cake de especias
2 godz.
Pastel de manzana con crujiente de nuez
1h 30min