Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 380 g de harina
- 170 g de mantequilla fría, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 90 g de agua fría
Paté
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 cucharaditas de pimienta verde en conserva
- 100 g de champiñones en trozos
- 900 g de magro de cerdo en trozos de 2x2 cm
-
150
g de higaditos de pollo
nebo 300 g de paté de hígado de cerdo - 2 cucharaditas de sal
- 2 rebanadas de pan de molde, en trozos
- 50 g de leche
- 15 g de brandy
- 3 huevos
- 50 g de foie gras de pato crudo en dados (volitelně)
Montaje
- 3 lonchas de tocino fresco muy finas
- 1 huevo batido
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo
- 250 g de caldo de carne
- 150 g de vino de Madeira
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 556 kJ / 133 kcal
- Protein
- 22.81 g
- Sacharidy
- 25.23 g
- Tuk
- 26.77 g
- Vláknina
- 1.41 g
Alternativní recepty
Pudin diplomático
1 Std. 40 Min
Mermelada de tomate
50 min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10 min.
Rillettes de cerdo
2h 10min
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72 Std.
Terrinas de foie trufado
74h
Mermelada agridulce de tomate
30min
Compota de cebolla roja
2h 10min
Paté de campaña en terrina
26hod. 40min
Salsa de toffee
15min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min