
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 380 g de harina
- 170 g de mantequilla fría, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 90 g de agua fría
Paté
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 cucharaditas de pimienta verde en conserva
- 100 g de champiñones en trozos
- 900 g de magro de cerdo en trozos de 2x2 cm
-
150
g de higaditos de pollo
nebo 300 g de paté de hígado de cerdo - 2 cucharaditas de sal
- 2 rebanadas de pan de molde en trozos
- 50 g de leche
- 15 g de brandy
- 3 huevos
- 50 g de foie gras de pato crudo en dados (volitelně)
Montaje
- 3 lonchas de tocino fresco muy finas
- 1 huevo batido
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo
- 250 g de caldo de carne
- 150 g de vino de Madeira
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 133 kcal / 556 kJ
- Protein
- 22.81 g
- Tuk
- 26.77 g
- Sacharidy
- 25.23 g
- Vláknina
- 1.41 g
Alternativní recepty
Paté de higaditos y manzana al oporto
15hod. 15min
Árbol de choux (Croquembouche)
2hod.
Galantina de pavo rellena
5hod. 30min
Pan de Cádiz
6hod.
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12hod. 30min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Paté de campaña en terrina
26hod. 40min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25hod.
Terrinas de foie trufado
74hod.
Salsa de carne. Verduras al vapor
50min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3hod.
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5hod. 45min