Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 380 g de harina
- 170 g de mantequilla fría, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 90 g de agua fría
Paté
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 cucharaditas de pimienta verde en conserva
- 100 g de champiñones en trozos
- 900 g de magro de cerdo en trozos de 2x2 cm
-
150
g de higaditos de pollo
nebo 300 g de paté de hígado de cerdo - 2 cucharaditas de sal
- 2 rebanadas de pan de molde, en trozos
- 50 g de leche
- 15 g de brandy
- 3 huevos
- 50 g de foie gras de pato crudo en dados (volitelně)
Montaje
- 3 lonchas de tocino fresco muy finas
- 1 huevo batido
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo
- 250 g de caldo de carne
- 150 g de vino de Madeira
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 556 kJ / 133 kcal
- Protein
- 22.81 g
- Sacharidy
- 25.23 g
- Tuk
- 26.77 g
- Vláknina
- 1.41 g
Alternativní recepty
Semifrío de membrillo
8 Std. 30 Min
Paté de berenjena y pimiento
50min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15 min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Mermelada agridulce de tomate
30min
Serpiente de frutos secos y franchipán
50min
Merengue francés con cocoa
2h 10min
Sardinas en escabeche
48 godz. 25 min
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Mermelada de verano
55 min
Mermelada de tomate
50min