Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 brins de basilic frais, équeutés
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel (volitelně)
- 2 pincées de poivre blanc moulu (volitelně)
- 20 g de sucre en poudre (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1311.1 kJ / 316 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 11.6 g
- Tuk
- 28.9 g
- Nasycený tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 470.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème fouettée au citron
10min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1h 50min
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
1h
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Chantilly au clou de girofle
20min
Crème fouettée aux mûres
15min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min