Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
TM6

Mousse chocolat blond-café marbrée caramel

3.6 (21 hodnocení)

Suroviny

La sauce caramel

  • 250 g de sucre en poudre
    nebo 250 g de sucre roux
  • 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à soupe de vinaigre

La mousse chocolat blond-café

  • 3 œufs
  • 10 g d'eau
  • 40 g de sucre en poudre
  • 180 g de chocolat blond, détaillé en morceaux
    nebo 180 g de chocolat au lait au caramel, détaillé en morceaux
  • 60 g de café fort

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2255 kJ / 538.2 kcal
Protein
7.5 g
Sacharidy
66.5 g
Tuk
26.3 g
Nasycený tuk
16 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
42.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty