Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce caramel
-
250
g de sucre en poudre
nebo 250 g de sucre roux - 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de vinaigre
La mousse chocolat blond-café
- 3 œufs
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
-
180
g de chocolat blond, détaillé en morceaux
nebo 180 g de chocolat au lait au caramel, détaillé en morceaux - 60 g de café fort
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 538.2 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 42.2 mg
Alternativní recepty
Crêpe Belle-Hélène
40 λεπτ.
Sorbet fraise-banane
5 Min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min
Crème brûlée à la bergamote
3h 40min
Mayonnaise à la tomate
10 Min
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 Min
Riz au lait caramel
1h 30min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25min
Mousse chocolat-café
1h 30min
Yaourt glacé au melon
2 Std.
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Mousse chocolat noir-caramel
4 Std. 45 Min