Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua
- 100 g de calabaza, de temporada (ver tip), sin semillas, en cubos
- azúcar refinada, la necesaria para espolvorear
- mantequilla, la necesaria para engrasar
Merengue
- 4 claras de huevo, a temperatura ambiente
- 2 pizcas de cremor tártaro (volitelně)
- 4 cdas de azúcar refinada
Roux de calabaza
- 80 g de leche
- 4 cdas de azúcar
- 1 cdita de canela en polvo
- 15 g de mantequilla
- la ralladura de 1 naranja
- 55 g de harina de trigo
- 3 yemas de huevo
- azúcar glass, la necesaria para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1240.3 kJ / 295.3 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 91.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema Batida de coco
10min
Tarta de poro y jamón
50 min
Crema batida
10min
Masa sablé
10min
Marquesa de chocolate
2h 40 min
Tarta Sacher
2 Std. 15 Min
Delicia de chocolate
25 Min
Crema batida rápida
5 Min
Crema batida insuperable
30 min
Budín de banana y zucchini
50 min
Apple crumble vegano
1h
Claras batidas
5 Min