Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sopa de calamar ahumado con paprika
- 150 g de cebolla, cortada en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 30 g de aceite de oliva
- 650 g de calamar, limpio, cortado en aros (2-3 cm), con tentáculos
- 150 g de zanahorias, peladas, cortadas en cubos (1 cm)
- 400 g de jitomate triturado
- 300 g de agua
- ½ cdita de sal
- 1 cdita de paprika, ahumada y molida
Crutones de pan de ajo
- 2 dientes de ajo, pelados
- 10 g de aceite de oliva
- 60 g de baguette, cortado en cubos (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1470.8 kJ / 351.5 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1031.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas rostizadas TM6
1h 15 min
Puré de papas
50min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Puré de papas (Pelar)
35 Min
Ensalada, pasta con ragú y crema de choco-fresas
35 Min
Jugo frutal para una piel radiante
10 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Camarones sofritos TM6
15min
Risotto de camarón y espárragos
45min