Baguette sin gluten

Baguette sin gluten

4.0 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
2 porciones

Suroviny

  • 60 g de harina de amaranto
  • 1 cdita de psyllium
  • 1 cdita de sal
  • 11 g de levadura seca
  • 1 cdita de azúcar
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 1 huevo
  • 200 g de agua
  • 1 cdita de goma xantana (4 g)
  • fécula de maíz para enharinar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 1411.5 mg
Protein 9 g
Kalorie 774.7 kJ / 185.2 kcal
Tuk 4.6 g
Vláknina 6.8 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 28.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...