Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de harina de amaranto
- 1 cdita de psyllium
- 1 cdita de sal
- 11 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 huevo
- 200 g de agua
- 1 cdita de goma xantana, (4 g)
- fécula de maíz, para enharinar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 774.7 kJ / 185.2 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1411.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Bolillo sin gluten
2 Std.
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Pastas de almendra sin gluten
1 Std.
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan alemán sin gluten
3h
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Harina de arroz
5min