Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben
- 2 rote Paprika, in Stücken (ca. 2 cm)
-
200
g Prinzessbohnen, TK, aufgetaut, halbiert
nebo 200 g Prinzessbohnen, frisch, halbiert - 1 Porreestange, in Ringen (ca. 1 cm)
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 3 Eier
- 100 g neutrales Öl
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 Eigelb (siehe Tipp)
- 1 TL Senf, mittelscharf
- ½ TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti mit Tomaten-Kapern-Öl
20 min
Bohnen-Tomaten-Nudel-Salat
55 Min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 Std. 10 Min
Bunter Zaziki-Kartoffelsalat
1 Std.
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 Std. 10 Min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1 Std.
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 Std.
Kartoffel-Porree-Stampf mit mediterranem Topping
45 Min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 Min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 Std.
Schnüsch
45 Min
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1 Std. 20 Min