Kompatibilní verze
Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 1 Zwiebel (ca. 30 g), halbiert
- 250 g Äpfel, in Stücken
- 500 g Sauerkraut, grob zerzupft
- ¾ TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - Wasser zum Kochen
- 24 Muschelnudeln
- 200 g Gouda, in Stücken
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- 200 g Sahne
- 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfeln (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3682 kJ / 880 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55 min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 Min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1 Std.
Zucchini-Knödel-Lasagne
1h 10min
Maultaschen-Auflauf
45 Min
Flammkuchen mit Kartoffelcreme und Speck
1 Std.
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1h 50min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1 Std.
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 Std.
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 Std.
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1 godz. 20 min