Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 6 Eier
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 500 g Wasser
- 100 g Feta, zerbröselt oder in Würfeln
- 1 Stängel Minze, abgezupft
- 2 Prisen Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 787 kJ / 188 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 495 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40 menit
Buntes Tomatengratin
1h 30 min
Überbackener Fenchel
1 godz.
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40 menit
Ofen-Omelette mit Topping
20 min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 menit
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40 menit
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Caprese-Auflauf mit Pesto-Sauce
1 godz.
Eier-Gemüse-Salat
35min
Zucchininudeln mit Walnuss-Frischkäse-Pesto
30min