Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cantal entre-deux sans croûte, coupé en morceaux d'1 cm
- 1 gousse d'ail
- 700 g d'eau
- 500 g de champignons de Paris frais rosés, équeutés et émincés
- 2 c. à soupe de jus de citron
- pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre, coupé en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- 6 tranches de jambon cru d'Auvergne
- 140 g de mesclun, assaisonné
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1523 kJ / 367 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes complètes
45 min
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 min
Gâteau de galettes aux lardons
1h 15min
Quiche lorraine
1 godz. 45 min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40 Min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50 min
Pain perdu au jambon
25 min
Roulés de galettes de sarrasin
1h 50 min
Pâte à galette
1h 15min
Galette fourrée jambon-champignons
40 Min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2 godz.