Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 400 g d'oignons, coupés en quatre
- 20 g de beurre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
La pâte feuilletée
- 150 g de beurre, coupé en morceaux préalablement congelés
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau très froide
- 1 pincée de sel
- 1 fromage à pâte pressée, type Curé nantais, coupé en morceaux
- graines de sésame, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2831 kJ / 682.5 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 34.3 g
- Tuk
- 52 g
- Nasycený tuk
- 33.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 586 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 Std.
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 Std.
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.
Tarte au thon à la tomate
1h 30 min
Tarte feuilletée express aux tomates et au parmesan
2h 30 min
Spaghetti aux anchois et aux pignons
50 min
Quiche lorraine
1h 45 min
Tarte aux oignons
2 Std.
Tourte au camembert
3h
Tarte poivron-chèvre
1h 35min
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1h 30 min
Tarte chorizo-tomate
1 godz. 15 min