Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel<br>
- 360 g de harina de trigo
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 1 cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal
- 1 ½ cditas de canela en polvo
- 2 cditas de jengibre en polvo
- ½ cdita de nuez moscada en polvo
- 240 g de agua, caliente
- 160 g de piloncillo granulado
- 60 g de aceite vegetal
- 170 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 300 g de azúcar
- 3 huevos
Betún<br>
- 340 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente y en cubos
- 340 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 2 cditas de canela en polvo
- ½ cdita de nuez moscada en polvo
- 400 g de azúcar glass
- 1 cdita de jengibre en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 16 porciones
- Kalorie
- 45658 kJ / 10871 kcal
- Protein
- 84 g
- Sacharidy
- 659 g
- Tuk
- 610 g
- Nasycený tuk
- 342 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 3518 mg
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Chiles en nogada
1 Std.
Pan de elote
2sa
Mostachón de frutos rojos
1h 30 min
Rosca de reyes
4 godz.
Panqué de plátano
1h 50 min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Pan de muerto
6 godz.
Pay de manzana casero
2sa 20 dk
Festejo de zanahoria
2 Std. 55 Min
Bisquets
40 Min
Gelatina de mazapán
2sa