Laks- og avokadoterrine

Laks- og avokadoterrine

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 35min.
8 porsjoner

Suroviny

  • røkelaks i skiver
    400 g
  • gelatinpulver (1 x 12 g pakke)
    2 ½ ts
  • vann, kokende
    120 g
  • kremost
    500 g
  • gressløk, fersk finhakket
    2 ss
  • havsalt
    3 klyper
  • malt svart pepper
    5 klyper
  • avokadoer delt i biter (ca. 240 g)
    2
  • sitronsaft, ferskpresset
    10 g
  • havsalt
    ¼ ts
  • hvitløkspulver
    1 klype
  • varmrøkt laks i flak
    100 g
  • sitron delt i båter, til servering
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 937 mg
Protein 20 g
Kalorie 1409 kJ / 340 kcal
Tuk 27 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše