Revet rosenkålsalat med bacon og tranebær

Revet rosenkålsalat med bacon og tranebær

4.5 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 20min.
6 porsjoner

Suroviny

  • baconterninger
    200 g
  • "extra virgin" olivenolje
    80 g
  • tranebær, tørkete
    100 g
  • gresskarfrø
    60 g
  • hvitløksfedd etter smak
    1 - 2
  • sitron tynne strimler av skall og 25 g saft
    1
  • sherryeddik
    20 g
    rødvinseddik
  • honning
    40 g
  • dijon sennep
    1 ss
  • havsalt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • rosenkål trimmet, delt i to hvis de er store
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 423 mg
Protein 13 g
Kalorie 1614 kJ / 389 kcal
Tuk 29 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše