Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 150 g Mehl
- 75 g Butter, kalt, in Stücken
- 75 g Zucker
- 1 Eigelb
- 1 TL Backpulver
Belag
- 600 g Beeren, gemischt, TK
- 800 g Milch
- 200 g Sahne
- 230 g Milchreis
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 3 Blätter Blattgelatine, weiß
- 2 Pck. Tortenguss, rot
- 250 g Obstsaft, rot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1487 kJ / 355 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarber-Marzipan-Torte
5 Std.
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10 min
Apfel-Schmand-Torte
2h
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5 min
Marzipan-Butterkuchen
3h
Stachelbeer-Baiser
1h 10min
Kalter Hund
7 Std.
Himmelstorte
1h 40min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 Std. 30 Min