泰式青柠蒸鱼

泰式青柠蒸鱼

4.6 16 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 人份

Suroviny

  • 新鲜芫荽 只取叶片
    1 汤匙
  • 蒜瓣
    10 个
  • 指天椒 适量调味
    5 条
  • 新鲜红辣椒 去籽
    2 条
  • 1 汤匙
  • 酸柑(青柠)汁 (约4粒酸柑)
    50 克
  • 鱼露
    3 汤匙
  • 600 克
  • 自制鸡精粉
    1 茶匙
  • 新鲜香茅
    4 支
  • 石甲鱼 (1尾鱼),清除内脏并去腮去鳞,在鱼身处划刀 (参考贴士)
    600 克
  • 新鲜酸柑(青柠) 切薄片,装饰用
    1 粒

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 22.1 g
Kalorie 502 kJ / 120 kcal
Tuk 1.1 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...