泰式青柠蒸鱼
TM5 TM6

泰式青柠蒸鱼

4.9 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 1 汤匙 新鲜芫荽 ,只取叶片
  • 10 个 蒜瓣
  • 5 条 指天椒 ,适量调味
  • 2 条 新鲜红辣椒 ,去籽
  • 1 汤匙 糖
  • 50 克 酸柑(青柠)汁 (约4粒酸柑)
  • 3 汤匙 鱼露
  • 600 克 水
  • 1 茶匙 自制鸡精粉
  • 4 支 新鲜香茅
  • 600 克 石甲鱼 (1尾鱼),清除内脏并去腮去鳞,在鱼身处划刀 (参考贴士)
  • 1 粒 新鲜酸柑(青柠) ,切薄片,装饰用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
502 kJ / 120 kcal
Protein
22.1 g
Sacharidy
6 g
Tuk
1.1 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty