脆皮烧肉

脆皮烧肉

4.9 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 25min.
8 人份

Suroviny

  • 五花肉,带皮 (13公分 x 15公分),在猪皮表面戳洞
    1200 克
  • 3 汤匙
  • 1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 汤匙
  • 五香粉
    1 茶匙
  • 1000 克
  • 白醋
    1 汤匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2627 mg
Protein 2 g
Kalorie 566 kJ / 135 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...