Zařízení & příslušenství
脆皮烧肉
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 25min.
8 人份
Suroviny
-
五花肉,带皮 (13公分 x 15公分),在猪皮表面戳洞1200 克
-
盐3 汤匙
-
糖1 茶匙
-
绍兴花雕酒1 汤匙
-
五香粉1 茶匙
-
水1000 克
-
白醋1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2627 mg
Protein
2 g
Kalorie
566 kJ /
135 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
4.8 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
春节年菜庆团圆
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní