Zařízení & příslušenství
蔬菜汤
Příprava 5min.
Celkový 15min.
3 人份
Suroviny
-
红洋葱 切半100 克
-
蒜瓣2 个
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
食油20 克
-
水600 克
-
江鱼仔粉1 茶匙
-
西兰花 去梗200 克
-
红萝卜 切成薄片100 克
-
白萝卜 切丁 (1公分)50 克
-
芹菜 切片50 克
-
盐1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
915 mg
Protein
3 g
Kalorie
525 kJ /
125 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
滋补月子餐
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní