Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 汤匙 味醂
- 2 汤匙 日式酱油
- ¼ 茶匙 鲣鱼粉, 如:烹大师调味粉
- 10 克 姜, 切成姜丝
- 2 根 芹菜, 取梗,切段
- 2 根 葱, 切丝
- 2 朵 干香菇, 泡软切丝
- 30 克 洋葱, 切丝
- 6 颗 樱桃番茄, 切半
- 2 片 去皮鲑鱼鱼排, (每片约200克,厚度约2厘米)
- 700 克 水, 蒸煮用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.8 g