Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rotkohl, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, halbiert
- 60 g Walnusshälften
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl
- 15 g Essig
- 20 g Granatapfelsirup, sauer (Nar Eksisi)
- 200 g Rucola, ohne Stiele
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 932 kJ / 223 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Rucolasalat mit Granatapfel - Gavurdağ Salatası
20 min
Bulgursalat - Kısır
1h
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 Std. 15 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Acuka
5min