全酒紅麴豬肉飯

全酒紅麴豬肉飯

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
4 人份

Suroviny

  • 長糯米 洗淨瀝乾
    200 克
  • 米酒
    250 克
  • 米酒
    3 大匙
  • 紅麴
    3 大匙
  • 老薑 洗淨,切塊
    80 克
  • 黑麻油
    30 克
  • 豬肉絲 (約2公分x1公分 )
    150 克
  • 700 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 462.2 mg
Protein 12.9 g
Kalorie 1361.9 kJ / 325.8 kcal
Tuk 9.5 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 21.9 g
Sacharidy 43.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...