Zařízení & příslušenství
全酒紅麴豬肉飯
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
4 人份
Suroviny
-
長糯米 洗淨瀝乾200 克
-
米酒250 克
-
米酒3 大匙
-
紅麴3 大匙
-
老薑 洗淨,切塊80 克
-
黑麻油30 克
-
豬肉絲 (約2公分x1公分 )150 克
-
水700 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
462.2 mg
Protein
12.9 g
Kalorie
1361.9 kJ /
325.8 kcal
Tuk
9.5 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
21.9 g
Sacharidy
43.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
吃出美顏肌
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan