Zařízení & příslušenství
海鲜泡饭
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
8 人份
Suroviny
-
蛤蜊肉干50 克
-
干贝50 克
-
芹菜 只取茎200 克
-
白米饭800 克
-
白洋葱 切块100 克
-
油10 克
-
新鲜三文鱼块 去骨去皮150 克
-
虾仁,中等大小300 克
-
料酒50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水2000 克
-
盐2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
761.7 mg
Protein
15.4 g
Kalorie
1023.6 kJ /
244.9 kcal
Tuk
3.5 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
37.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品善厨
40 recepty/-ů
Čína
Čína