Zařízení & příslušenství
Glutenfri brødsaus
Příprava 5min.
Celkový 35min.
6 porsjoner
Suroviny
-
løk delt i fire100 g
-
laurbærblader, tørkede2
-
hvitløksfedd4
-
melk600 g
-
nelliker4
-
svarte pepperkorn5
-
smør, usaltet i terninger30 g
-
sellerirot skrelt, i terninger (1 cm)700 g
-
havsalt eller etter smak½ ts
-
hvit pepper eller etter smak2 klyper
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
278 mg
Protein
5 g
Kalorie
522 kJ /
125 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri jul
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Persillepesto med stekt rød pepper
Žádné hodnocení
Bønnedip med soltørket tomat
Žádné hodnocení
Kremet saus med sopp og hvitvin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Fiskerogndip (Taramasalata)
Žádné hodnocení
Kewpie-majones
Žádné hodnocení
Obatzter (ostepålegg)
Žádné hodnocení
Ovnsbakt paté
3hod.
Svart tahini- og rødbethummus
Žádné hodnocení
BBQ-saus
Žádné hodnocení
Enkel urtesaus
Žádné hodnocení
Enkel kalkunsaus
Žádné hodnocení