Zařízení & příslušenství
Kremet saus med sopp og hvitvin
Příprava 10min.
Celkový 30min.
600 g
Suroviny
-
steinsopp, tørket12 g
-
vann30 g
-
portobellosopp, fersk grovhakket i biter100 g
-
sjalottløk delt i to60 g
-
smør kaldt, delt i biter50 g
-
tørr hvitvin120 g
-
kyllingkraft200 g
-
matfløte, ca 18% fett125 g
-
salt¼ - ½ ts
-
svart pepper, nykvernet2 klyper
-
hvetemel25 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 600 g
Sodík
1636 mg
Protein
13 g
Kalorie
3309 kJ /
789 kcal
Tuk
62 g
Vláknina
10.3 g
Nasycený tuk
49 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kokebok
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Persillepesto med stekt rød pepper
Žádné hodnocení
Bønnedip med soltørket tomat
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Fiskerogndip (Taramasalata)
Žádné hodnocení
Kewpie-majones
Žádné hodnocení
Obatzter (ostepålegg)
Žádné hodnocení
Ovnsbakt paté
3hod.
Svart tahini- og rødbethummus
Žádné hodnocení
BBQ-saus
Žádné hodnocení
Enkel urtesaus
Žádné hodnocení
Glutenfri brødsaus
Žádné hodnocení
Enkel kalkunsaus
Žádné hodnocení