Fiskerogndip (Taramasalata)

Fiskerogndip (Taramasalata)

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
8 porsjoner

Suroviny

  • hvitt brød, tørt (ca. 1 dag gammelt brød), uten skorpe, delt i biter (ca. 3 cm)
    150 g
  • vann
    200 g
  • løk, gul (volitelně)
    20 g
  • lakserogn
    50 g
  • sitronsaft, ferskpresset (ca. 1 sitron)
    20 g
  • olivenolje
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 3 g
Kalorie 387 kJ / 92 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše