Zařízení & příslušenství
Fiskerogndip (Taramasalata)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
8 porsjoner
Suroviny
-
hvitt brød, tørt (ca. 1 dag gammelt brød), uten skorpe, delt i biter (ca. 3 cm)150 g
-
vann200 g
-
løk, gul (volitelně)20 g
-
lakserogn50 g
-
sitronsaft, ferskpresset (ca. 1 sitron)20 g
-
olivenolje30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
3 g
Kalorie
387 kJ /
92 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Postkort fra Hellas
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Persillepesto med stekt rød pepper
Žádné hodnocení
Bønnedip med soltørket tomat
Žádné hodnocení
Kremet saus med sopp og hvitvin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Kewpie-majones
Žádné hodnocení
Obatzter (ostepålegg)
Žádné hodnocení
Ovnsbakt paté
3hod.
Svart tahini- og rødbethummus
Žádné hodnocení
BBQ-saus
Žádné hodnocení
Enkel urtesaus
Žádné hodnocení
Glutenfri brødsaus
Žádné hodnocení
Enkel kalkunsaus
Žádné hodnocení