Kompatibilní verze
Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Muffins de beicon
- 16 - 18 lonchas de beicon ahumado finas
- 20 g de aceite de oliva
-
200
g de setas portobello frescas en cuartos
nebo 200 g de champiñones frescos en cuartos - 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 12 cucharaditas de tomate frito estilo casero
- 4 huevos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 12 - 24 mozzarellas mini
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1273 kJ / 304 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 607.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevos gratinados
20min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1 Std. 10 Min
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30min
Rollitos de berenjena con jamón
50min
Miniquiches de beicon y champiñones
30min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3h 20min
Scones de calabacín y orejones
30min
Pasteles de brócoli y beicon
45min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30min
Hojaldre de setas y beicon
1h
Espárragos blancos frescos gratinados
1h