Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola

Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola

4.0 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
6 raciones

Suroviny

Muffins de beicon
  • de beicon ahumado finas
    16 - 18 lonchas
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de setas portobello frescas en cuartos
    200 g
    200 g de champiñones frescos, en cuartos
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • de tomate frito estilo casero
    12 cucharaditas
  • huevos
    4
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • mozzarellas mini
    12 - 24

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 304 kcal / 1273 kJ
Protein 16.1 g
Tuk 21.4 g
Sacharidy 2 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sodík 607.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...