Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola

Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola

3.8 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 raciones

Suroviny

Muffins de beicon
  • 16 - 18 lonchas de beicon ahumado finas
  • 20 g de aceite de oliva
  • 200 g de setas portobello frescas en cuartos
    200 g de champiñones frescos, en cuartos
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 12 cucharaditas de tomate frito estilo casero
  • 4 huevos
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 12 - 24 mozzarellas mini

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 607.7 mg
Protein 16.1 g
Kalorie 1273 kJ / 304 kcal
Tuk 21.4 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...