Beef rendang
TM6 TM5

Beef rendang

3.0 (111 hodnocení)

Suroviny

  • 2 candlenuts (see Tips)
  • boiling water, for soaking
  • 40 g shredded coconut, toasted to a deep golden brown
  • ½ cinnamon quill
  • ¼ tsp cardamom seeds
  • 1 star anise
  • 4 whole cloves
  • 1 - 2 fresh red bird's eye chillies, to taste (optional)
  • 70 g fresh long red chillies (approx. 4 chillies), deseeded if preferred, to taste
  • 100 g eschalots, peeled
  • 5 garlic cloves
  • 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 3 - 4 cm piece fresh galangal, peeled
  • 2 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
  • 4 fresh kaffir lime leaves
  • 1 tbsp peanut oil
  • 1000 g gravy beef, cut into pieces (5-6 cm)
  • 270 g coconut milk
  • 1 pinch salt, to taste
  • 20 - 30 g palm sugar, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2839.6 kJ / 676.1 kcal
Protein
55.7 g
Sacharidy
11 g
Tuk
44.7 g
Nasycený tuk
24.2 g
Vláknina
7.7 g
Sodík
277.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty