Zařízení & příslušenství
Beef rendang
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 55min.
4 portions
Suroviny
-
candlenuts (see Tips)2
-
boiling water for soaking
-
shredded coconut toasted to a deep golden brown40 g
-
cinnamon quill½
-
cardamom seeds¼ tsp
-
star anise1
-
whole cloves4
-
fresh red bird's eye chillies to taste (optional)1 - 2
-
fresh long red chillies (approx. 4 chillies), deseeded if preferred, to taste70 g
-
eschalots peeled100 g
-
garlic cloves5
-
piece fresh ginger peeled3 - 4 cm
-
piece fresh galangal peeled3 - 4 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
fresh kaffir lime leaves4
-
peanut oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (5-6 cm)1000 g
-
coconut milk270 g
-
salt to taste1 pinch
-
palm sugar to taste20 - 30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
277.1 mg
Protein
55.7 g
Kalorie
2839.6 kJ /
676.1 kcal
Tuk
44.7 g
Vláknina
7.7 g
Nasycený tuk
24.2 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Butter chicken
55 Min
Chocolate ice cream
12 Std.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Sambal chilli
35 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Coconut lamb curry
2 Std.
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min