Zařízení & příslušenství
Beef rendang
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 55min.
4 portions
Suroviny
-
candlenuts (see Tips)2
-
boiling water for soaking
-
shredded coconut toasted to a deep golden brown40 g
-
cinnamon quill½
-
cardamom seeds¼ tsp
-
star anise1
-
whole cloves4
-
fresh red bird's eye chillies to taste (optional)1 - 2
-
fresh long red chillies (approx. 4 chillies), deseeded if preferred, to taste70 g
-
eschalots peeled100 g
-
garlic cloves5
-
piece fresh ginger peeled3 - 4 cm
-
piece fresh galangal peeled3 - 4 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
fresh kaffir lime leaves4
-
peanut oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (5-6 cm)1000 g
-
coconut milk270 g
-
salt to taste1 pinch
-
palm sugar to taste20 - 30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
277.1 mg
Protein
55.7 g
Kalorie
2839.6 kJ /
676.1 kcal
Tuk
44.7 g
Vláknina
7.7 g
Nasycený tuk
24.2 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Curry laksa
45min.
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min.
Pork vindaloo
2hod. 20min.
Asian chicken noodle soup
1hod. 35min.
Thai chilli chicken and basil
30min.
Butter chicken
55min.
Sri Lankan red beef curry
1hod. 40min.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1hod. 15min.
Spiced cauliflower pilau
20min.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1hod.
Lamb korma
4hod.
Beef madras
1hod. 30min.