Beef rendang

Beef rendang

3.0 112 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 55min
4 portions

Suroviny

  • candlenuts (see Tips)
    2
  • boiling water for soaking
  • shredded coconut toasted to a deep golden brown
    40 g
  • cinnamon quill
    ½
  • cardamom seeds
    ¼ tsp
  • star anise
    1
  • whole cloves
    4
  • fresh red bird's eye chillies to taste (optional)
    1 - 2
  • fresh long red chillies (approx. 4 chillies), deseeded if preferred, to taste
    70 g
  • eschalots peeled
    100 g
  • garlic cloves
    5
  • piece fresh ginger peeled
    3 - 4 cm
  • piece fresh galangal peeled
    3 - 4 cm
  • fresh lemongrass white part only, cut into pieces
    2 stalks
  • fresh kaffir lime leaves
    4
  • peanut oil
    1 tbsp
  • gravy beef cut into pieces (5-6 cm)
    1000 g
  • coconut milk
    270 g
  • salt to taste
    1 pinch
  • palm sugar to taste
    20 - 30 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 676.1 kcal / 2839.6 kJ
Protein 55.7 g
Tuk 44.7 g
Sacharidy 11 g
Vláknina 7.7 g
Nasycený tuk 24.2 g
Sodík 277.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...