Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vanilla bean pod
- 250 g full cream milk
- 5 egg yolks
- 70 g caster sugar
- 250 g pouring (whipping) cream
- raw sugar, to caramelise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1057.9 kJ / 252.9 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 39.3 mg
Alternativní recepty
Lemon meringue pie
3h
Hollandaise sauce
15min
Berry mousse
5h
Profiteroles
2h
Béchamel sauce
20 min
Chocolate custard mille feuille
8u. 15min
Cheese soufflés
30 min
White chocolate mousse cups
3 Std. 35 Min
Salted caramel soufflés
35min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Chocolate fondant cake
40 min
Pavlova
6 godz.