Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 piment rouge frais
- 80 g de sucre de canne
- 1 c. à café de moutarde forte
-
50
g de vinaigre de vin blanc
nebo 50 g de vinaigre de vin rouge - 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 250 g de tomates au jus
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 167 kJ / 39 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30 min
Marinade à la moutarde et au miel
5 min
Marinade soja, citron, ail, gingembre
10 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce cocktail
10 min
Ketchup maison
35 Min
Sauce barbecue
20 min
Sauce bordelaise
45min
Sauce ketchup
1h 10min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Sauce cocktail
10 min
Sauce tartare
10 min