Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'½ orange non traitée
- le zeste d'un citron vert non traité
- 60 g de liqueur à l'orange, type Mandarine Napoléon®
- 300 g de jus de pamplemousse (3 pamplemousses env.)
- 6 glaçons
- 1 bouteille de champagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 verre
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 0 g