Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 1 branche de persil frais
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1688 kJ / 408.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 36.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Moules à l'escabèche
24hod.
Tellines en persillade
1h 30min
Croustillants d'araignée
2 Std.
Moules marinées à l'espagnole
45 Min
Salade de poulpe sous-vide
8h
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Moules au roquefort
40min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Sauce rouille
10min
Beignets de crevettes
35min
Rouille
10min