
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 150 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco sbriciolato (ca. 30 g)
nebo 1 bustina di lievito secco (circa 7 g) - 30 g di zucchero
- 300 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di nocciole sgusciate, con la buccia intere
- 120 g di zucchero
- 20 g di burro morbido
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di cannella in polvere a piacere
- 1 uovo sbattuto, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 561 kcal / 2349 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 49 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico
2hod.
Biscotti di linz
3hod. 15min
Cake al limone sofficissimo
1hod. 30min
Corona dei Re Magi
2hod. 15min
Biberli dell'Appenzello
2hod. 20min
Carac (Tortini al cioccolato)
2hod.
Biscotti milanesini
3hod.
Fonduta moitié-moitié
20min
Pan Brioche
8hod.
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Knöpfli
50min
Treccia bernese
1hod. 45min