Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 70 g di burro, morbido, a pezzi
- 150 g di latte
-
½
cubetto di lievito fresco, sbriciolato (ca. 30 g)
nebo 1 bustina di lievito secco (circa 7 g) - 30 g di zucchero
- 300 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di nocciole sgusciate, con la buccia, intere
- 120 g di zucchero
- 20 g di burro, morbido
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di cannella in polvere, a piacere
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2349 kJ / 561 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Pan brioche
9h 30min
Bürli con segale
12h
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Bastoncini alle nocciole
1h 50 min
Knöpfli
50min
Torta di carote argoviese
2h
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Canestrelli
Žádné hodnocení
Biscotti milanesini
3 Std.
Treccia bernese
1h 45 min